Az oktatás jövőjéről egyeztetett tanácsadóival Novák Katalin

Köztiszteletben álló tudósokat, művészeket, sportolókat, vállalkozókat, közéleti szereplőket kért fel elnöki tanácsadói ülésén Novák Katalin arra a feladatra, hogy rendszeresen vitassák meg a magyarok előtt álló legfontosabb kihívásokat.

2023. 10. 05. 9:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten a Nobel-díjjal kitüntetett két magyar kiválóság, Karikó Katalin és Krausz Ferenc is megemlékezett tanárairól – írta az államfő. 

Mint közölte, más aktuális témák mellett foglalkoztak az oktatás jövőjével is. 

Mindannyiunknak van tennivalója annak érdekében, hogy jól képzett, elhivatott, erkölcsileg és anyagilag is megbecsült tanárok oktassák gyermekeinket 

– írta Novák Katalin.

A tanácsadói ülésen először vett részt Kovács Ágnes, olimpiai bajnok úszó, Szebedy Tas, a Városmajori Gimnázium igazgatója, valamint Marton Zsolt váci püspök – írta bejegyzésében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.