Gelencsér Ferenc újabb kínos bakija + videó

Ezúttal tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot a Momentum elnöke.

2023. 10. 18. 21:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínos tájékozatlanságról tett tanúbizonyságot Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, akire a jelek szerint egyre jobban számíthat pártja, ha kellemetlen megnyilatkozásokról van szó.

A Magyar Jelen stábja Csepelen több momentumos politikus mellett Gelencsér Ferencet is megkérdezte néhány aktuálpolitikai kérdésről, viszont hamar kiderült, a párt elnökének fogalma sincs arról, hogy melyik vallás szertartására tart. Gelencsér azzal igyekezett hárítani a Magyar Jelen érdeklődését, hogy éppen nem tud nyilatkozni,

mert egy „szentmisére siet” a Dohány utcába.

Bár a portál riportere jelezte a politikusnak, hogy a Dohány utcában lévő zsinagógában nem szentmisét tartanak, a Momentum vezetőjét ez nem tartotta vissza az elindulástól.

A magát korábban államférfinak nevező momentumos Gelencsér Ferencnek nem ez volt az egyetlen kínos pillanata. A közelmúltban tett parlamenti felszólalását bekapcsolt mikrofonjáról megfeledkezve úgy jellemezte: „Hú, ezt elb…sztam!”.

Borítókép: Gelencsér Ferenc (Fotó: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.