Lépett a MÁV, hétfőtől további pótlóbuszokkal segíti az utazást a győri vasútvonalon

Hétfőtől több pótlóbuszjáratot állít forgalomba a MÁV a győri vasútvonal felújítása idejére Bicske, Tatabánya és Budaörs térségében.

Forrás: MTI2023. 10. 01. 12:42
null
Budapest, 2016. május 22. A MÁV Start Zrt. személyszállító vonatai várják forgalomba indulásukat a Déli pályaudvarhoz tartozó rendezõ és mûszaki pályaudvaron, a fõváros I. kerületében, a Gyõri út és a Mészáros utca közötti pályaszakaszon. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írták, az utasforgalom alakulását és az utasok igényeit figyelembe véve változik a pótlóbuszok bicskei megállási rendje, több helyen biztosítva fel- és leszállási lehetőséget. Ugyanekkortól a gyorsabb eljutás érdekében Bicske és Budaörs között új pótlóbuszok is közlekednek Z10-es jelzéssel, amelyek Bicske vasútállomástól indulnak és oda érkeznek közölte a vasúttársaság.

Az S10-es és S12-es személyvonatok helyett eddig háromfajta, eltérő megállási rendű pótlóbusz közlekedett, hétfőtől munkanapi csúcsidőben az új Z10-es jelzésű pótlóbuszok, reggel pedig két, Bicske és Tatabánya közötti S101-es pótlóbusz bővíti a választási lehetőségeket, kényelmesebbé, gyorsabbá téve az eljutást Bicskéről.

Az autóbuszok mindkét irányban megállnak Bicskén a vasútállomás bejárati út buszmegállóban, a Műszaki áruház buszmegállóban, valamint az Általános iskola helyi buszmegállóban és Herceghalom vasútállomás buszmegállójában

– olvasható a közleményben.

A délutáni csúcsidőben három buszjárattal bővül a Budaörsről Tatabányára tartó X10-es viszonylat, Törökbálinton pedig könnyebben megközelíthető helyen, a Tó utcai körforgalom közelében található vasútállomás-autóbuszmegállónál állnak meg a pótlóbuszok  – írták.

A változásokról és a menetrendekről részletesen a MÁV oldalán lehet tájékozódni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.