Több mint húsz éve szurkált meg egy prostituáltat, most emeltek vádat ellene

Az elkövető akkor még csak tizenhat éves volt.

Forrás: police.hu2023. 10. 11. 10:39
kés Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat egy huszonkét évvel ezelőtti késelés ügyében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

A gyanúsított kilétére azután derült fény, hogy 2016 őszén a férfi egy másik büntetőügy vádlottjaként a bírósági tárgyalás napján nyilvános telefonfülkéből bejelentette: 

a bíróságot két csőbombával fel fogja robbantani.

A vádirat szerint 2001 tavaszán az akkor 16 éves férfi  Kecskeméten ismerkedett meg a prostituálttal, akinek igénybe akarta venni a szolgáltatásait. A nő azonban elutasította, mert a férfinak nem volt autója. A fiatal férfi a visszautasítás ellenére nem adta fel, végül 2001. április 11-én este az utcán 

dühében hátulról megragadta a nőt, befogta a száját, majd egy késsel megvágta a nyakát és a felsőtestén többször is megszúrta.

Járókelők végül felfigyeltek a nő kiabálására, és megzavarták a vádlottat, aki elmenekült a helyszínről. A nő életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. 

Az ügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölési kísérlettel és közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.