Brutális revans – nem akartak fizetni a drogért + fotók, videó

Fényes nappal támadtak állítólagos adósukra és annak várandós párjára.

Forrás: police.hu2023. 11. 29. 15:21
Drog, tartozás, megtorlás – brutális revans korábbi sérelemért. Fényes nappal támadtak állítólagos adósukra és annak várandós párjára Bagon. A Pest vármegyei rendőrök válaszul ellepték az évszakos utcákat. Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fényes nappal támadtak állítólagos adósukra és annak várandós párjára Bagon. A Pest vármegyei rendőrök válaszul rendhagyó bevetésbe kezdtek – tájékoztat a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy bagi férfi októberben új pszichoaktív anyagot vett J. Sándornétól, fizetni azonban elfelejtett, ezért az asszony jussa behajtása érdekében gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját. A vevő testvére segítségével szerezte vissza tárcáját – írják.

Nem sokkal később az esetet a J. család tagjai L. Lászlóval kiegészülve fényes nappal torolták meg az utcán. 

A vevőre és várandós párjára támadtak, ütötték, rúgták őket,

a szerencsén múlt, hogy könnyű sérüléssel megúszták – hangsúlyozták. Hozzátették: a támadásban részt vevők azonosítása, kapcsolataik feltérképezése közben kiderült, hogy egy főként rokoni alapon szerveződött csoport, amelynek tagjait vélt vagy valós sérelmeik megtorlása, illetve a pénzszerzés vezérelt.

Később a rendőrök elfogták L. Lászlót és a J. család három tagját – közölték.

Fotó: police.hu

A lakóhelyek átkutatásakor lefoglalt tárgyak is alátámasztják, nem riadnak vissza az erőszaktól, ha pénzről vagy érdekeik védelméről van szó. 

A lakásokból buzogány, szamurájkard, símaszk, sőt, még egy hamis rendőrigazolványtok is előkerült

– tájékoztatnak.

Fotó: police.hu

Az azóta letartóztatott L. László, J. Sándor és J. Csaba ellen minősített súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, J. Sándorné ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, amelyben azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények – ismertetik.

Borítókép: Az egyik gyanúsított elfogása (Fotó: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.