Levideózták a Gyurcsány-párt közgyűlésen szundikáló pécsi frakcióvezetőjét + videó

A politikus tanácsnokként többszörösen is megemelt fizetést kap a munkájáért.

Forrás: BAMA2023. 11. 15. 6:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi videó jutott a Baranya Vármegyei Hírportál szerkesztőségének birtokába. A felvételen az látszik, ahogy a DK pécsi frakcióvezetője, Kunszt Márta szundikál a közgyűlésen.

A felvétel tanúsága szerint Kunszt Márta láthatóan békésen szendereg, amikor a közgyűlési döntésekről kellene tárgyalni, esetlegesen érvelni a baloldali városvezetés által megálmodott ügyek mellett. A DK-s frakcióvezető egy pillanatra felriad, majd tovább alszik a közgyűlési teremben, a munkától nem zavartatva.

A lap megjegyezte: a politikus tanácsnokként többszörösen is megemelt fizetést kap a munkájáért.

Ugyanakkor a munkaidő alatti alváshoz vonzódás nemcsak hozzá kapcsolható a pécsi baloldalon, mivel Péterffy Attila pécsi polgármester is ragaszkodik ahhoz, hogy a luxusautójában külön alváskényelmi csomag biztosítsa a szundikálást.

 

Borítókép: Kunszt Márta, a DK pécsi frakcióvezetője (Forrás: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.