Kiakadtak a baloldalon Szoboszlai pálinkázásán: „legközelebb disznót vágnak a pályán”

Pottyondy Edina Marco Rossinak, „a digó bevándorlónak” is beszólt.

2023. 11. 21. 9:40
Magyarország-Montenegró, gálameccs, Eb-selejtező, Marco Rossi, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Dibusz Dénes
Labdarúgó Eb-selejtező – Magyarország-Montenegró Fotó: /Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem hazudtolta meg magát Pottyondy Edina humorista, aki legutóbbi videójában próbált vicceseket mondani a magyar válogatott sikeréről, de a szellemesség helyett mindössze a cinizmus, fanyalgás és rosszindulat jellemezte megszólalását.

A „humorista” azzal kezdte, ő nem nézte a vasárnapi meccset, de örül, hogy kijutottunk az Eb-re, 

„nem csak azért, mert csodálatos élmény lesz nyáron, hogy minden romkocsma a válogatottnak szurkol, és jó látni, hogy végre olyanok képviselik az országot, akik megdolgoztak érte és nem csak a köztévé hülyít minket azzal, hogy jók, hanem vannak eredményeik is. Ez például nagyban megkülönbözteti a nemzeti tizenegyet a nemzeti kormánytól”.

 Pottyondy Szoboszlai miatt is „örül”, aki egy potenciális világsztár, ráadásul olyan, mint egy Disney-herceg, gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli. – És van, amit még a Disney-hercegek sem tudnak: kilencven perc loholás és két gól után ilyen lazán bevágni egy pálinkát. 

 

Ungarische világsztár. Legközelebb gólt lő, disznót vágnak a futópályán 

– próbált humorizálni Pottyondy, aki saját bevallása szerint nagyon nehezen tud ellenállni annak a válogatottnak, amiben van fekete, angol és német anyanyelvű, többségük pedig külföldön él és dolgozik – olyanok, mint egy nagyon liberális ember insta-ismerősei, egy igazi szivárvány-csapat

És amikor azt hinné az ember, hogy ennél már nincs lejjebb, Pottyondy még szövetségi kapitányba is beleáll, mondván, Rossi a bolgárok elleni meccs után „magyarkodásból is bizonyított”. „Alig egy hónapja magyar állampolgár és úgy oktat szittya öntudatból, mint hogyha nem egy digó bevándorló, hanem tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát” – jegyezte meg Pottyondy.

– Marco, vaffanculo, öreg cimbora! 

– üzente Pottyondy, „szellemesen”.

 

Borítókép: Labdarúgó Eb-selejtező – Magyarország–Montenegró (Fotó: Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.