Gyurcsány a TikTokon próbálta megmagyarázni, miről szól a DK kommunikációja, de belekeveredett + videó

Két csomag krumplival indította szürreális videóját a DK elnöke, innen eljutott oda, hogy az a fontos, hogy az emberek tudjanak számlát venni.

2023. 11. 06. 22:26
Gyurcsány
Fotó: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez kettő csomag krumpli, és hát a krumplival nincsen semmi baj, olyannyira, hogy én is szeretem, amikor persze nem fogyókúrázom – ezzel a szöveggel indította mai TikTok-videóját a volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc azt fejtegette, hogy a választási krumpli nagy problémát jelent, mert azzal a politikai pártok szavazatot próbálnak vásárolni. 

Megjegyezte, a DK is szokott krumplit osztani, de ezzel szerinte nincs semmi baj, mert olyankor azért adják a burgonyát, hogy ne éhezzenek a címzettek. Gyurcsány ezután elkezdte megfejteni pártja kommunikációját. 

– Amikor azt mondjuk, hogy ne legyél kiszolgáltatott, akkor nem csak arról beszélünk, hogy tudjál kaját venni, tudjál számlát venni, tudjál két csomag krumplit venni, hanem arról is, hogy maradhass a magad ura – vázolta a volt miniszterelnök. 

Gyurcsány Ferenc szerint erről szól az a szövegük, hogy legyen mindenkinek tisztességes bére és fizetése, nem a krumpli a hibás. 

@tiktokgyf Egy jó paprikás krumplit? Na itt most nem erről lesz szó! #fyp #foryou #nekedbe #gyurcsany #infotainment #politika ♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.