Három villamosvonal is lebénult egy baleset miatt Budapesten

Érdemes alternatív útvonalakat nézni.

2023. 11. 27. 12:31
null
Budapest, 2013. november 30. A 2624-es pályaszámú nosztalgiavillamos érkezik a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtérre 2013. november 30-án. Harminc éve közlekedett utoljára Nagytétény villamosa, a 43-as villamos. Az évforduló alkalmából szervezett emlékdélutánon nosztalgiavillamos és nosztalgia-autóbusz közlekedett a Széll Kálmán tér és Budafok kocsiszín között a 18-as és a 47-es villamos vonalán. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt pótlóbusz jár a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos egy szakaszán – adta hírül a közösségi oldalán a BKK. 

Az Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között a három megnevezett villamos helyett pótlóbuszok közlekednek. A baleset a Fehérvári úton, az Andor utca után történt, az érintett szakaszon érdemes a 213-as autóbusszal utazni – tette hozzá a vállalat.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.