Holnap Kormányinfó, újabb bejelentések várhatók

Újra tájékoztatót tart Gulyás Gergely miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, akik beszámolnak a kabinet legújabb döntéseiről 12:30-tól.

2023. 11. 29. 16:24
GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra

MTI/Máthé Zoltán
Kormányinfó MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön 12:30-tól újra Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, akik beszámolnak a kabinet legújabb döntéseiről. Az M1 csatornán és a kormány Facebook-oldalán holnap is élőben lehet követni a tájékoztatót – közölte Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter kormányinfót tart (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.