Kéthetes lesz a kormánypártok országjárása

Hollik István lapunknak elmondta, hogy az ország összes választókerületében lesz fórum a nemzeti konzultációról.

2023. 11. 20. 18:02
null
Budapest, Hollik István az irodájában Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A következő két hétben fog zajlani a Fidesz–KDNP országjárása, ami során az ország összes választókerületében lesz fórum a nemzeti konzultációról – közölte lapunkkal Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ahogy arról beszámoltunk, a kormánypárti politikus vasárnap a Facebook-oldalán megosztott videóban jelentette be, hogy a nemzeti konzultáció támadás alatt van. Elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc és a baloldal időhúzónak és feleslegesnek nevezte a konzultációt. 

A politikus rámutatott, világos, hogy mindezt Brüsszel védelmének érdekében teszik, ezért a Fidesz–KDNP hétfőtől országjárásba kezd, hogy személyesen is minél több emberhez eljuttassák a konzultáció valódi tétjének lényegét.

A kormánypárt célja minél több embert ösztönözni a nemzeti konzultáción való részvételre, így a kitöltőknek lehetőségük lesz – Európában egyedülálló módon – állást foglalni a mindannyiunkat érintő fontos kérdésekben. Hollik István felhívta rá a figyelmet, hogy az országjárással, de leginkább „a konzultáción való részvétellel megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából”. 

Ismert: a válaszadók véleményt alkothatnak az ország gazdaságát és biztonságát érintő kérdésekben, kiállhatnak többek között a rezsicsökkentés és a kamatstop mellett, illetve elutasíthatják a brüsszeli migrációs terveket és Ukrajna további felfegyverzését.

– A brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk. Több pénzt és fegyvereket akarnak adni Ukrajnának. Azt akarják, hogy nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat – jelezte Orbán Viktor miniszterelnök a minap a Facebook-oldalán közzétett videóban.

A miniszterelnök minenkitől azt kérte, hogy mondja el a véleményét és töltse ki a nemzeti konzultációt.

Borítókép: Hollik István (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.