Autópályán száguldozó kocsik közé akart ugrani egy férfi a hétvégén + videó

Kórházban végződött a történet.

Forrás: Police2023. 11. 27. 16:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végzetes lépésre szánta rá magát egy férfi az M30-as autópálya egyik felüljáróján állva, rendőrök mentették meg az életét – írja a rendőrségi portál

Bejelentés miatt november 25-én 10 óra 40 perc körül értek az M30-as autópálya egyik felüljárójához. A Szikszó közelében lévő felüljárón egy fiatalember állt, aki vélhetően ugrani készült. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Encsi Autópálya Alosztály munkatársai Gál Péter r. törzszászlós és Takács Tamás r. törzszászlós megközelítették, és biztosították a helyszínt. A rendőrök egyike szóval tartotta az ugrani készülő férfit, míg a kollégája felmászott a felüljáróra, majd határozott fellépésével megakadályozta a végzetes lépést. 

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a férfit.

Borítókép: Police

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.