Speciálisan felszerelt autót kaptak a Vérlovagok

A nagy értékű felajánlást az M1 Flotta tette.

Forrás: MTI2023. 11. 29. 16:02
A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (M1 Flotta) egy speciálisan felszerelt személygépjárművet adott át a Vérlovagokat fenntartó Magyar Mentőszolgálat Alapítványnak szerdán Budaörsön Forrás: Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (M1 Flotta) egy speciálisan felszerelt autót adott át a Vérlovagokat fenntartó Magyar Mentőszolgálat Alapítványnak szerdán – közölte a Mészáros Csoport az MTI-vel.

A Mészáros Csoporthoz tartozó M1 Flotta fontosnak tartja, hogy támogassa azokat a civil szervezeteket, amelyek tevékenységükkel a magyar lakosság érdekeit szolgálják – hangsúlyozták.

A társadalmi felelősségvállalás részeként a társaság 

egy speciálisan felszerelt autót adományozott

egyéves használatra Magyarország egyetlen önkéntes vérszállító közösségének, a Vérlovagoknak – írták.

Fotó: Origo

A Vérlovagok az év minden napján, napi 24 órában segítik a hazai egészségügyi ellátást azzal, hogy sürgős esetekhez, életmentő beavatkozásokhoz a lehető leghamarabb eljuttatják az életet adó vérkészleteket – tájékoztattak.

A felajánlott 200 lóerős járműt egyedi dekorációval, valamint megkülönböztető hang- és fényjelzéssel szerelték fel annak érdekében, hogy a sürgősségi vérszállítás a lehető legbiztonságosabb legyen – írták. Hozzátették: az egyéves használat során az M1 Flotta gondoskodik az autó karbantartásáról, és vállalja az autó meghatározott üzemeltetési és fenntartási költségeit is.

A felajánlás részeként az M1 Flotta, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány, valamint a Magyar Véradók Szövetsége együttműködési megállapodást írtak alá, amelyben elköteleződnek a hazai egészségügyi ellátórendszer, illetve vérgazdálkodás megújítása mellett – olvasható a közleményben.

Borítókép: Az autó átadása (Fotó: Origo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.