A magyar nemzet magától értetődően összetartozik + videó

Idén sok olyan minősített pillanat volt, amikor ezt átélhettük.

2023. 12. 30. 8:33
NOVÁK Katalin
Budapest, 2023. december 17. Novák Katalin köztársasági elnök, a kampány fõvédnöke a közmédia 12. Jónak lenni jó! címû mûsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2023. december 17-én. Az idei adománygyûjtõ akció kedvezményezettje a Semmelweis Egyetem Alapítvány, amelynek célja a Semmelweis Fejlõdéstámogató Központ komplex fejlesztése. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin köztársasági elnök egy szívhez szóló videót osztott meg a közösségi oldalán, amiben a magyar nemzet magától értetődő összetartozásáról beszél.

Idén sok olyan minősített pillanat volt, amikor átélhettük a magyar nemzet magától értetődő összetartozását – írta a videóhoz.

Legyen így jövőre is!

– hangsúlyozta.

A köztársasági elnök videójában az ilyen minősített pillanatok közé sorolta, amikor tavasszal Ferenc pápa apostoli látogatást tett Magyarországon, és azt is, amikor nyáron hazánk adott otthont az atlétikai világbajnokságnak.

Örülni sok mindennek lehet, de az igazi öröm, amikor egymásnak örülhetünk.

– mondja a videóban.

Borítókép: Novák Katalin (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.