Balesetet szenvedett a csúszós úton egy nő, még a segítője is megsérült

Kettős balesethez vonultak ki a mentők a hét elején.

2023. 12. 21. 21:34
null
Kiskunhalas, 2020. október 2. Mentõsök és rendõrök az 53-as úton, Kiskunhalas és Tompa között, ahol árokba hajtott és felborult egy kisbusz 2020. október 2-án. A baon.hu Bács-Kiskun megyei hírportál értesülései szerint a kisbusz elõtt vaddisznó futott át, ezért a sofõr félrerántotta a kormányt, áttért a szemközti sávba, majd az árokba hajtott és felborult. A jármûben kilencen utaztak, ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek, õket a mentõk a kiskunhalasi kórházba vitték. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy balesethez riasztották a mentőket a hét elején, de kettő lett belőle, mire a helyszínre kiértek  – számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

Egy hetven év körüli nőhöz riasztották a mentőket az egyik dél-alföldi járásban, ugyanis elesett a főút szélén, és nem tudott lábra állni. A balesetet látva egy 85 év körüli helyi férfi sietett az asszony segítségére, aki maga is elcsúszott, és súlyosan megsérült.

A mentőket végül egy harmadik falubeli értesítette, akinek az ablakon kinézve tűnt fel a percek óta a földön üldögélő páros. A mentők hamar a helyszínre értek és ellátták a sérülteket, akiket aztán stabil állapotban szállíthattak kórházba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.