Biciklivel rajzolni? Tizenkét kilométeren át tette egy nő Gyöngyösön

Holló Mariann-nak nem ez az első műve.

Forrás: HEOL2023. 12. 10. 21:09
Forrás: GPS DRAWING
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holló Mariann már több alkotást készített Gyöngyösön, 2015 decemberében kezdett GPS-rajzokat festeni a térkép nyújtotta vászonra” – adta hírül a Heves Vármegyei Hírportál.

Futás vagy biciklizés közbeni útvonalait örökíti meg GPS-nyomkövető segítségével, így hozva létre az érdekes alakzatokat a térképen. Ezúttal egy síelő figura a legújabb alkotás, amelyet kerékpározva festett fel Gyöngyös térképére a nem szokványos művészmutatványt megosztották a város Facebook-oldalán is.

– A Mátra gyönyörű mesevilággá változott. Itt a síszezon, s ebből az alkalomból egy 12 kilométer hosszú síelő alakot „rajzoltam” bringával. A figura épp most csúszott le a havas Mátrából. A síbotot menet közben start/stop technikával csináltam

– idézték fel Holló Mariann szavait.

Holló Mariann ugyanígy készített már például dinoszauruszt, kutyát, nyulat és békegalambot is a gyöngyösi térképre. Alkotásai a honlapján megtekinthetők.

Borítókép: illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.