Új keresztény közéleti portál indult + videó

Többek között aktuális értékorientált hírszemléket és véleménycikkeket tesznek majd közzé az oldalon.

Forrás: HÍRTV2023. 12. 01. 18:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elindult az Axioma.hu, hazánk új keresztény közéleti portálja. Az oldalukon megjelenő szemlék, cikkek, véleménycikkek és interjúk mind azt a célt szolgálják, hogy eszközöket adjanak a magyar keresztényeknek a társadalmi jelenségek, a kultúra és a közélet értelmezéséhez, valamint aktuális értékorientált hírszemlével naprakésszé tegyék őket korunk legégetőbb kihívásairól, legyen szó a pornográfiáról, a bioetikai kérdésekről, vagy éppen a szexualitást érintő zűrzavarról. 

Az oldal mindezeken kívül tájékoztat a hazai és a külföldi keresztény világ egyes eseményeiről, valamint meghatározó kortárs közszereplők gondolatairól is – olvasható a Hír TV cikkében.

Ma egy főszerkesztői köszöntő mellett, az olvasók egy véleménycikket is olvashatnak Czopf Áron eszmetörténész tollából, illetve egy kanadai életpárti aktivista figyelmeztetését az eutanázia legalizációjáról.

A hét további részében szintén izgalmas írások megjelenését tervezik.

Ezek mellett megérkezett a Carpe Deum című műsor első része is, Földi-Kovács Andrea műsorvezetésével.

Az Axióma hisz abban, hogy a keresztény hit több, mint hagyományőrzés vagy kultúra: személyes szeretetkapcsolat Istennel, amelyből cselekedetek indulnak.

Ki kell lépnünk a komfortzónánkból, élővé és aktívvá tenni a hitünket, nagyobb szerepet vállalni a közgondolkodás, a közmorál alakításában. Isten ugyanis általunk és bennünk cselekszik

– írják.

Borítókép: Földi-Kovács Andrea (Forrás: Hír TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.