Félmilliót kap, aki felismeri ezt a férfit + videó

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője egy novemberi, Pápán történt súlyos bűncselekmény elkövetőjének azonosítása érdekében tűzött ki nyomravezetői díjat.

Forrás: Police.hu2023. 12. 15. 15:49
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elkövető november 24-én, este kilenc óra előtt nem sokkal Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogost, majd elsietett a helyszínről írta a Rendőrség.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. 

Az összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi, személyes adatait bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Nyomozói Alosztályának vezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-00820-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.