Hollik István: Pozitív reményekkel fordulhatunk a 2024-es év felé + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója békés, boldog karácsonyt kívánt minden magyar embernek.

2023. 12. 23. 11:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az idei év nagyon nehéz volt. Magunk körül csak gondokat és kihívásokat láthattunk. A szomszédunkban zajló háború alapvetően rengette meg a béke ígéretére épülő Európai Uniót – mondta a Magyar Nemzethez eljuttatott videóüzenetében Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: az elhibázott brüsszeli válaszlépések tovább nehezítették a helyzetet. A háború mellett a terror is felütötte a fejét az öreg kontinensen.

Európa nyugati országaiban sajnos még a karácsonyi vásárok sem lehetnek biztonságban. Az ilyen vészterhes időben a szeretteinkkel töltött karácsony is felértékelődik

– fogalmazott. Úgy folytatta: – Magyarországon béke van, stabilitásunkat megőriztük ezekben a nehéz időkben is, és jó reményekkel fordulhatunk a 2024-es év felé. Magam és a Fidesz–KDNP nevében békés, boldog karácsonyt kívánok minden magyar embernek. Teljenek békében az ünnepek egész Magyarországnak – zárta gondolatait Hollik István.

Borítókép: Hollik István (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.