Indul a csok plusz és emelkedik a falusi csok összege + videó

A kormány háborús időkben is bővíti a családtámogatási rendszert.

2023. 12. 28. 11:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Háborús időkben is bővítjük a családtámogatási rendszert, indul a csok plusz és emelkedik a falusi csok összege is – jelentette ki lapunkhoz eljuttatott videónyilatkozatában Zsigó Róbert. A fideszes országgyűlési képviselő rámutatott:

ezzel szemben a dollárbaloldal most is megszorításokkal venné el a pénzt a családoktól.

Emlékeztetett, hogy 2010 óta rendszeresen támadják a családi adórendszert, az otthonteremtési támogatásokat, és egyszer sem szavazták meg a pénzt ezekre a támogatásokra. Azt sem támogatták, hogy elinduljon a csok plusz, amely minden eddiginél nagyobb támogatást nyújt az otthonteremtéshez. A dollárbaloldal nem támogatta a falusi csokot sem, amellyel a vidéki kis településeken élő családokat támogatja a kormány.

A baloldal ugyanott folytatná, ahol abbahagyta

– mutatott rá a politikus, majd emlékeztetett: Gyurcsányék kormányzásuk alatt eltörölték a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, a kedvezményes hiteleket, és a külföldi megrendelőiknek megfelelve kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a családokat. Ezzel több mint egymillió család otthonát sodorták veszélybe.

– Ma Magyarországon biztonságos az otthonteremtés. A kormány vissza nem térítendő támogatásokkal, biztonságos, olcsó hitelekkel már több százezer magyar családot segített új otthona megvásárlásában, felújításában vagy bővítésében. A magyar családok továbbra is számíthatnak ránk – jelentette ki Zsigó Róbert.

A Fidesz a közösségi oldalán is megosztotta a nyilatkozatot.

Borítókép: Zsigó Róbert (Forrás: Fidesz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.