Nappal, a nyílt utcán kitépte a nő fülbevalóját, majd elszaladt

A véresen megszerzett zsákmányt egy zálogházban adta le.

Forrás: police.hu2023. 12. 20. 12:49
Egy férfi az utcán kitépte az arany fülbevalóját egy sétáló nőnek, majd egy gyöngyösi zálogházba adta le. Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy férfi december 18-án reggel Jászárokszálláson az utcán kitépte egy sétáló nő arany fülbevalóját, majd egy gyöngyösi zálogházba adta le. A rendőrök őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték a letartóztatását – tájékoztat Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint 

a fiatal férfi egy sétáló nő jobb füléből kitépte az arany karika fülbevalóját, majd elrohant a zsákmánnyal.

 Hozzátették: a sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Police.hu

A jászsági nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki és kamerafelvételeket elemeztek. A rendőrök az információk értékelését követően elfogták és előállították a gyanúsítottat, 

akit rablás miatt kihallgattak.

A férfi elmondta, hogy a fülbevalót egy gyöngyösi zálogházba adta le. Az időközben lefoglalt ékszert visszaadják a sértettnek.

 

Borítókép: Az elfogott férfi (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.