Rács mögött marad a békéscsabai edzőt megkéselő férfi

Meghosszabbították a letartóztatását annak a férfinak, aki augusztusban halálra szúrta hazánk egyik legismertebb küzdősportedzőjét.

2023. 12. 19. 10:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a Békés Vármegyei Főügyészség indítványa alapján február 18-ig meghosszabbította annak a 27 éves érdi férfinak a letartóztatását, aki augusztus 15-én egy békéscsabai hotel teraszán megkéselte hazánk egyik legismertebb küzdősportedzőjét – tudta meg a Békés vármegyei hírportál a Békés Vármegyei Főügyészségtől.

Szabó Sándor belehalt a sérüléseibe, a letartóztatásban lévő férfi önvédelemre hivatkozott.

A főügyészség egyéb információt a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem oszthatott meg a lappal. A tragikus eseményeket követően, amelyek megrázták mind a megye, mind az ország közvéleményét, sok százan emlékeztek a sportemberre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.