Saját tanítványaival volt viszonya az edzőnek

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért ellene.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2023. 12. 13. 14:47
börtön, fegyház, rácsok, büntetés Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy harcművészetet oktató és masszázst is nyújtó férfi ellen, aki két, a felügyeletére bízott kiskorúval is a fejlődésüket veszélyeztető viszonyt folytatott – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Az 51 éves férfi egy IV. kerületi harcművészeti sportegyesület képviselője és vezető edzője volt, aki emellett külön bérelt helyiségben masszázsszolgáltatást is nyújtott. A férfi 2015-ben edzőként és masszőrként kapcsolatba került egy 14 és egy 15 éves fiúval.

A férfi a felügyeletére bízott kiskorúak sérülékeny érzelmi állapotát kihasználva a bizalmukba férkőzött, és 

éveken keresztül szexuális viszonyt folytatott velük

– emelték ki.

Az edzőjük ráhatására a kiskorúak mással is szexuális kapcsolatba kerültek. Emellett a vádlott alkoholfogyasztásra is rávette a fiúkat, és alkalmanként együtt italozott velük. Mindezekkel a férfi veszélyeztette a kiskorú fiúk értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődését – írták.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a férfit kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntettével vádolja, és letöltendő börtönbüntetést kért, valamint azt is indítványozza, hogy a bíróság tiltsa el kiskorúakat érintő foglalkozások és egyéb tevékenység végzésétől – tájékoztatnak.

Az esetről először idén év elején lehetett hallani, az akkori információk szerint már másfél éve tartott a nyomozás, és akkor még csak egy fiúról lehetett tudni. Az akkor tizenöt éves fiú és edzője között – a nyomozati iratok szerint – három év alatt legalább száz alkalommal történt közöttük szexuális együttlét.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.