Szenteste tűnt el egy fiú Pécsen, azóta semmit nem tudni róla

Ön látta?

Forrás: Police2023. 12. 27. 10:59
Police,Lights,At,Night,In,The,City, rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eljárást folytat a Pécsi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ismeretlen helyen tartózkodó Banai Márió ügyében. A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik  – írja a rendőrségi portál.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a 17 éves fiú december 24-én délután egy óra körül a pécsi Ajtósi Dürer utcából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról. 

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiú körülbelül 192 cm magas, sportos testalkatú, arca hosszúkás, szeme kék, haja rövid, szőkésbarna, az állán van egy heg. Utolsó ismert ruházata egy sötétkék pufidzseki, tépett farmernadrág és hasított bőrbakancs.

Forrás: Police.hu

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

 

Borítókép: Illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.