Újabb halálos tűzeset történt

Bonyhádon gyulladt ki egy családi ház.

Forrás: OKF2023. 12. 06. 15:25
Tűz
Tűz Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hajnali kállói halálos tűzeset után nyolc órával ismét egy tragikus tűzesethez riasztották a tűzoltókat – tájékoztat a katasztrófavédelem.

A tűzoltók negyed tizenkettőkor kaptak jelzést, hogy Bonyhádon, a Budai Nagy Antal utcában

kigyulladt egy családi ház, amelyben valaki tartózkodik.

Négy járművel húsz tűzoltó vonult a helyszínre, ahol egy százhúsz négyzetméteres ház nappalija gyulladt ki, a helyiségben egy fatüzelésű kályha is volt. A nappaliban egy idős embert találtak, de az életét már nem lehetett megmenteni. A tűz okát és körülményeit a tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

A legtöbb lakástűz nyílt lángra, elektromos problémára vagy fűtési hibára vezethető vissza. Fontos, hogy idős, egyedül élő rokonainkra, szomszédjainkra a fűtési időszakban is fokozottan figyeljünk – hívták fel a figyelmet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.