Ukrán bűnbandára csapott le a rendőrség

Összehangolt akciót hajtottak végre a hatóságok.

Forrás: MTI2023. 12. 20. 12:54
kommandósok, rendőrség Fotó: Unspalsh
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták egy online csalásokra szakosodott bűnbanda ukrán vezetőjét, a szervezésben részt vevő szintén ukrán társát és több pénzmosót – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

December 14-én több helyszínen fogták el a feltételezett elkövetőket összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal és a TEK-kel közösen.

A rendőrök a két külföldi gyanúsítottat őrizetbe vették, ellenük csalás, társaik ellen pedig pénzmosás elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség az ügyben november 15-én is elfogott több embert, és az azóta elvégzett nyomozás eredményeként szervezték a mostani összehangolt akciót.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.