Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

A magyarok világos üzenetet küldtek Brüsszelnek

A magyarok világos üzenetet küldtek Brüsszelnek: maguk akarnak dönteni a sorsukról, nem kérnek az illegális migránsokból és az iskolai genderpropagandából, az ukrajnai háborúnak pedig véget akarnak vetni – jelentette ki a Fidesz pécsi választókerületi elnöke a nemzeti konzultáció eredményére reagálva hétfőn a baranyai vármegyeszékhelyen.

Forrás: MTI2024. 01. 29. 17:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őri László újságírók előtt köszönetet mondott azoknak, akik a választókerületében részt vettek a nemzeti konzultáción.

Kijelentette: a válaszokat adó, összesen másfél millió ember elsöprő többsége Magyarország szuverenitása mellett állt ki, és több témában is világos üzenetet küldött Brüsszelnek.

A magyarok a fontos kérdésekről – így arról is, kikkel akarnak együtt élni – maguk akarnak döntést hozni, nemet mondanak az illegális migrációra, az iskolai genderpropagandára, és a szomszédban zajló háború mielőbbi lezárását kívánják, azaz tűzszünetet és békét szeretnének – húzta alá a politikus.

Borítókép: A legutóbbi nemzeti konzultáció plakátja (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.