Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 4-es főutat

Egy kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főúton Kaba és Hajdúszoboszló között.

Forrás: MTI2024. 01. 15. 19:14
null
Szolnok, 2021. július 22. Összeroncsolódott kistehergépkocsi a 4-es fõút Szolnokot elkerülõ szakaszán, ahol a gépjármû összeütközött egy nyerges vontatóval 2021. július 22-én. A balesetben az autó sofõrje meghalt, utasa megsérült. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főúton Kaba és Hajdúszoboszló között, a baleset miatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő kora este a Police.hu oldalon.

A rendőrségi közlemény szerint kerülni Nádudvar és Hajdúszovát felé lehet.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset következtében két jármű az árokba borult, egy embert a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadítottak ki, őt átadták a mentőknek. A műszaki mentéshez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult – tették hozzá.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.