Több baleset is történt az M0-son, gigadugó alakulhat ki a sérült járművek miatt

Öt és hét kilométeres dugók vannak.

Forrás: MTI2024. 01. 15. 17:31
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több jármű ütközött össze az M0-s autóúton a Deák Ferenc hídon, az M4-es autóúti csomópontnál pedig szintén baleset történt, emiatt a gyorsforgalmi úton az M1-es autópálya irányába több kilométeres torlódás alakult ki – közölte az Útinform hétfő délután a honlapján. Azt írták, a 15-ös kilométernél a belső sávot foglalják el a sérült járművek, 

a torlódás meghaladta az öt kilométert.

Az M4-es autóúti csomópontnál történt baleset miatt szintén az M1-es autópálya irányába a 40-es kilométernél 

a belső sávba belóg az egyik sérült jármű, a torlódás itt hat-hét kilométer hosszú.

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 40-es kilométernél egy betonkeverő és egy személyautó ütközött össze, az autóút érintett szakaszán félpályán halad a forgalom.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.