Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Ezeket a magyar szépségápolási termékeket ajánlják az amerikai sztárbőrgyógyászok

Több mint hatvan országban bizonyítottak már a „smart beauty” termékek, töretlen sikerrel.

2024. 01. 09. 12:16
Fotó: PEXELS Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetközileg elsősorban a Geek & Gorgeous (G&G)termékek lettek sikeresek, több mint hatvan országban – például az USA-ban, Kínában, Indiában, Japánban, Spanyolországban és a Fülöp-szigeteken – értékesítünk G&G termékeket a webshopon keresztül, és több mint tíz országban vannak már viszonteladóink. Az USA-ban nagyobb hagyománya van a „smart beauty” kategóriának, de ma már Európában is egyre népszerűbb – fogalmazott Budaházy Péter, a Helia-D Kft.tulajdonos-ügyvezető igazgatója a Növekedés.hu-nak a G&G termékek kapcsán, amelyet Rácz Judittal közösen alapítottak. 

Arra a kérdésre, hogy a nemzetközi siker hátterében mi áll, elmondta, hogy a G&G termékek a tudatos vásárlókat célozzák a „Smart Beauty” kategóriában, ami egy nemzetközileg is erősödő trend. 

Budaházy Péter, a Helia-D Kft.tulajdonos-ügyvezető igazgatója Fotó: Növekedés.hu

Budaházy kiemelte, hogy az elmúlt években kerültek igazán fókuszba és lettek népszerűek a peptidek, a C-vitamin és a niacinamid, mint hatóanyagok, emellett a hámlasztás és a fényvédelem fontossága is egyre nagyobb szerepet kap a tudatos arcápolás területén. 

Elmondása szerint a kozmetikai iparban továbbra is nagyon erősek a francia brandek, a dél-koreaiak ugyanakkor nagyon innovatívak, és a smart beauty területén különösen sikeresek. – A legnagyobb kereslet a hidratáló és ránctalanító termékek iránt van, de az utóbbi időben az arctisztítás területén nő erősebben a forgalom. A géles lemosók népszerűsége szintén dinamikusan növekszik. Mind nemzetközi, mind hazai viszonylatban a további fejlődés a cél – összegezte az ügyvezető.

 

Boríkép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.