Gálvölgyi János szerint elképesztő, hogy hova jutott az ország

A baloldali kötődésű humorista állítása szerint egyik pártnak sem a tagja, de a szimpátiáját sohasem tagadta.

Forrás: Mandiner2024. 01. 08. 15:16
gálvölgyi Forrás: youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elképesztő hova jutottunk, de változásra a következő 70-80 évben nem látok esélyt – értékelte a Gálvölgyi János Magyarország jelenlegi állapotát, mutatott rá a Mandiner. A baloldali kötődésű humorista az Újbudai Nagykávéház című műsor vendége volt, ahol a májusi életveszélyes állapotából való felépüléséről beszélgettek, de szóba került az ország jelenlegi állapota is.

A Heti Hetessel kapcsolatban Gálvölgyi Hernádi Judit szavait idézte fel, miszerint jó skatulya lett az a műsor. – Ott mindenki a saját véleményét mondta, soha nem mondták meg, mit kell mondanunk – fogalmazott a színész. A műsorban szereplő embereket „rohadt, büdös liberális, és mindenféle jelzővel illették” Gálvölgyi szerint. Leszögezte: 

egyik pártnak sem a tagja, de a szimpátiáját sohasem tagadta.

A Nemzeti Színházban történtekre és Vidnyánszky Attila pozíciójában maradására reagálva Gálvölgyi elmondta, elképesztő hova jutottunk. – Hogy lehetne változtatni? Valahol az alapoknál lehetne kezdeni, de erre én a következő 70-80 évben nem látok esélyt – fogalmazott a színész.

Az ország és a fiatalok helyzetéről úgy vélekedett: „Ha nem lenne jó, nem lenne szép, nem lenne igazságos – mint amiben most élünk –, akkor biztos valami történne”. Ironikusan hozzátette, hogy nem normálisak, akik elmennek Magyarországról. – Borzasztó lehet Londonban, vagy New Yorkban éni – jegyezte meg.

Borítókép: Gálvölgyi János (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.