Halálos gázolás történt a győri vonalon, órákat késnek a vonatok

Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Forrás: MTI2024. 01. 31. 20:22
null
Keszthely, 2023. május 26. Vonat halad át az új, fény- és félsorompóval ellátott vasúti átjáróban Keszthelyen az átadás npján, 2023. május 26-án. MTI/Katona Tibor Fotó: Katona Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázolt egy embert a Keleti pályaudvarról Bécsbe tartó Semmelweis EuroCity vonat szerdán késő délután – közölte a MÁV. A vasúttársaság kiemelte: 

a Győr–Hegyeshalom szakaszon közlekedő vonatok utasainak jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolniuk.

A tájékoztatás szerint a baleset miatt Lébény–Mosonszentmiklós és Kimle–Károlyháza között a helyszínelés ideje alatt – várhatóan késő éjszakáig – mindkét vágányon szünetel a vasúti forgalom. A vasúttársaság pótlóbuszokat hívott, amelyek Lébény–Mosonszentmiklós és Kimle–Károlyháza között szállítják az utasokat; 20-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Katona Tibor)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.