Káosz a Nyugatinál: öt vonalon is késnek a vonatok

Jelentős késésekre kell számítani.

Forrás: MTI2024. 01. 16. 11:39
null
Budapest, 2022. március 23. A MÁV Start Zrt egyik 480-as sorozatszámú, Bombardier gyártmányú, négytengelyes villanymozdonya (villamos erõgépe) által vontatott gyorsvonat-szerelvény érkezik a fõváros Nyugati pályaudvarának rendezõterére (j). Balra egy Stadler FLIRT típusú zónázó vonat halad Esztergom felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Áramellátási hiba miatt késnek a vonatok az esztergomi, a szobi, a veresegyházi, a ceglédi és a lajosmizsei vonalon – közölte a Mávinform kedden a közösségi oldalán.

Azt írták, Budapesten, a Nyugati pályaudvarról induló, illetve oda érkező vonatok közlekedését a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező, valamint a Pestszentlőrinc közötti áramellátási hiba akadályozza. 

Az érintett szakaszokon a délelőtti és a kora délutáni órákban kimaradó, illetve rövidebb útvonalon közlekedő vonatjáratokra, hosszabb menetidőre kell számítani – tudatta a Mávinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.