Összeütközött két autó, teljesen lezárták ezt a főutat

Baleset történt a 6-os főúton, valamint Kecskemét és Szeged térségében is.

2024. 01. 16. 8:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött két autó a 6-os főúton a Tengelic-Szőlőhegyi elágazóban, ezért a főutat lezárták – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden reggel a police.hu oldalon. Azt írták, hogy a 124-es kilométernél történt balesetben többen megsérültek. Kerülni az M6-os autópálya felé lehet.

 

Baleset Kecskemétnél és Szegednél is

Az 52-es főúton, Kecskemét térségében, az M5-ös autópálya csomópontjánál két személygépjármű ütközött. Az 5-ös km-nél váltakozva halad a forgalom – írja az Útinform. A tájékoztatás szerint az 55-ös főúton, Szeged belterületén, a 2-es km-nél két személygépjármű összeütközött, az érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Az 57-es főúton, Kozármisleny térségében baleset történt. A 32-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben. A személyautóval közlekedőknek díjkötelessé vált többek között, az M0-s, M4-es, M44-es autóút teljes hossza, az M30-as autópályán Miskolc elkerülő szakasza, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti része. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M9-es és M80-as autóút teljes hossza, az M8-as autópálya végig, valamint az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két km-es szakasza maradt díjmentes.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.