Paprikaspray-vel oldotta meg a közlekedési vitát az agresszív sofőr

Aztán még jó nagy kárt is okozott.

Forrás: Pest vármegyei rendőrség/Fb2024. 01. 24. 13:00
rendőrautó, rendőr, villogó
illusztráció Fotó: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A monori rendőrok kerítették elő azt a 28 éves sofőrt, aki egy közlekedési szituációból kialakult nézeteltérést paprikaspray-vel és tolatásos lezúzással intézett el – adta hírül a Pest vármegyei rendőrség közösségi oldalán. 

A vecsési Fő úton haladó autóban egy család utazott, és bár a kora délutáni forgalom nem volt húzós, egy fehér tréler mégis bevágott elé, miután a sort előzte. Sok választás nem maradt, a satufékezés után maga elé engedte, majd a következő piros lámpánál odalépett a tréler sofőrjéhez és korábbi manővere felől érdeklődött. Válaszul a sofőr arrébb hajtott, majd visszatolatott.

Először lefújta paprika spray-vel az apukát, aztán kövér gázzal a férfi autója elejének hajtott, majd ahogy jött, úgy távozott. 

A rendőrök a rendszám alapján megtalálták a trélert és a tulajdonosát. A büntetőeljárás egyelőre garázdaság miatt folyik a Monori Rendőrkapitányságon, később derül ki, hogy bővíthető-e a gyanúsítás köre más bűncselekménnyel.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.