Rázuhant a busz egy 22 éves nőre + videó

Lázár János is részvétet nyilvánított a reggeli halálos baleset után.

2024. 01. 23. 14:27
buszbaleset Forrás: Lázár János/Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kizuhant, majd a jármű alá szorult az a fiatal nő, aki életét vesztette reggel az ónos eső miatti buszbalesetben – tudta meg a Bors. A tragédiáról a közlekedési miniszter is megemlékezett a közösségi oldalán. Lázár János azt írta, hogy a baleset körülményeit vizsgálják, „de a tragédiát ez már nem tudja meg nem történtté tenni”, és részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, halálos baleset történt Komló külterületén: a Kisbattyán felé vezető úton egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott az úton és az árokba borult. A sofőrön kívül még négy utas utazott a buszban, a halálos áldozaton kívül ketten könnyebben megsérültek.

A Bors információi szerint a tragikus buszbaleset áldozata egy mindössze 22 éves fiatal nő, aki egy komlói trafikban dolgozott. Kizuhant a buszból, ráesett a jármű, a pécsi tűzoltók segítségével kiszabadították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Istenem! 22 éves lány, a trösztnél a dohányboltban dolgozott

 – írta egy helyi nő. A komlói dohányboltban egy nőkből álló, összeszokott csapat dolgozik, decemberben kis videóval kívántak vásárlóiknak kellemes ünnepeket.

Borítókép: A balesetet szenvedett busz Komló térségében (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.