Szükségünk lehet az esernyőre szerdán, hétvégéig többnyire enyhe időre számíthatunk

A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között valószínű.

2024. 01. 03. 6:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, és több helyen eső is előfordulhat. Késő délelőttől nyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, az ekkor kialakuló gomolyfelhőkből pedig elszórtan alakulhatnak ki záporok, esetleg egy-egy helyen zivatar is – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat

 

A tájékoztatás szerint a délnyugati, déli szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között valószínű. Késő estére 4 és 9 fok közé hűl le a levegő. Mint írják, az új esztendő első napjai enyhén telnek, változás csak a hétvégén körvonalazódik egy mediterrán ciklon hatására.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Balázs Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.