Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tóbiás József nem a Kanári-szigetekről jár zuglói munkahelyére + videó

Az MSZP korábbi elnöke nem volt túl bőbeszédű, de annyit azért elárult a Magyar Nemzetnek, hogy valóban a zuglói önkormányzatnál dolgozik és nem a Kanári-szigetekről jár be dolgozni.

2024. 01. 23. 13:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóbiás József 2019-ben azzal került a figyelem középpontjába, hogy 1,38 millió forint képviselői díja mellett ingázott a Kanári-szigetek és a magyar Országház között. Végül miután már az MSZP-nek is kellemetlen volt az ügy, lemondott képviselői mandátumáról.

Az elmúlt hetekben pedig sok cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy Tóbiás ismét felbukkant, ráadásul a szocialista Horváth Csaba vezette önkormányzatnál.

  Most többek között a polgármester programjainak szervezése is a feladatai közé tartozik 850 ezer forintos fizetés mellett.

A Magyar Nemzet szerette volna meg tudni Tóbiástól, hogy egészen pontosan milyen feladatokat is lát el, azonban érdemi válaszokat nem volt hajlandó adni, csupán annyit mondott, hogy valóban az önkormányzatnál dolgozik és nem a Kanári-szigetekről jár be a munkahelyére.

Borítókép: Tóbiás József (Forrás: HírTV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.