Újabb lakástűz, a tűzoltók már csak a holttestet találták meg a romok között

Nem ez az első halálos tűzeset a hétvégén.

Forrás: MTI2024. 01. 21. 11:02
null
Pilisvörösvár, 2016. január 17. Tûzoltók Pilisvörösváron, a Nyár utcában, ahol szalmabálák gyulladtak ki 2016. január 16-án késõ este. A lángokat fõvárosi solymári pilisvörösvári és pilisszentiváni tûzoltók oltották el. MTI Fotó: Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres lakóház a Hajdú-Bihar vármegyei Álmosdon vasárnap reggel, a tűzben egy ember életét vesztette – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Dóka Imre tájékoztatása szerint 

a tűzoltók kiérkezésekor az épület két helyisége teljes terjedelmében égett, és lángra kapott a tetőszerkezet egy része is.

Az épületben a tűzoltók találtak egy embert, de már nem lehetett rajta segíteni. Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, nem ez az első ember életet követelő tűzeset a hétvégén. Péntek éjjel érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy tizenhat lakásos társasház egyik első emeleti lakása Hajdúböszörményben.

A tűz keletkezésekor a négyemeletes társasházban huszonkilenc ember volt otthon, ketten a kigyulladt lakásban tartózkodtak, egyikük még ki tudott menekülni az égő épületből, a másik ember életét vesztette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.