Az interjú, amelyre a világ várt, gigantikus moszkvai kórháztűz, harapós vendég az argentin meccsen – ezek voltak a hét videói!

Heti videós összeállításunkban megtekinthető Tucker Carlson amerikai jobboldali véleményvezér Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készült interjúja, amelyen Magyarországról is szót ejtenek. Videón a visszatérő Varga Barnabás elképesztő teljesítménye, valamint az is, ahogy egy váratlan vendég toppan be egy argentin bajnoki labdarúgómeccsre.

2024. 02. 10. 8:10
Sorra jelentkeznek be a Kremlnél Putyin-interjúért
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Putyin: Néhány héten belül véget érhetne az orosz–ukrán háború: Éjfél óta elérhető és megtekinthető az interjú, amelyre a világ várt. Tucker Carlson amerikai véleményvezér több mint két órán át beszélgetetett Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Az interjúban szó volt arról, hogy mi vezetett a háborúhoz, illetve min és kin múlik annak befejezése. Magyarországra és Kárpátaljára is kitértek.

 

Nagy területen lángolt egy lakóház Moszkvában, az oltásra helikoptereket is bevetettek: Mintegy négyezer négyzetméteren lángol egy lakóház Moszkva északi részén, az oltásra helikoptereket is bevetettek – közölték péntekre virradóra a mentőszolgálatok.

 

A svéd állami hírszolgáltató elhallgatta az ellene zajló tüntetést: A tüntetésen a tömeg a manipuláció ellen emelte fel szavát. Követelték, hogy az olyan kérdésekben többek között, mint a Covid–19 oltások mellékhatásai, a svéd NATO–csatlakozás, és az illegális migráció ne csak egyoldalú tájékoztatást adjon a média. A demonstrálók elégedetlenségüket fejezték ki a híradásokkal kapcsolatban és új nézőpontok bevonását sürgettek.


Romokban a Hungaroring, mintha bombatalálat érte volna: Javában zajlanak a felújítási munkálatok a Hungaroringen, ami most úgy néz ki, mintha bombatalálat érte volna. A főépület mögötti paddockot, ahol normál menetrend szerint az F1-es csapatok csillogó motorhome-jai és kamionjai állnak, most teljesen elbontották. A Mandiner járt a helyszínen.

 

Varga Barnabás, a Fradi gólkirálya több mint három hónap után ismét gólt szerzett a Ferencváros színeiben NB I-es mérkőzésen. A válogatott középcsatár a 19. fordulóban, az MTK ellen már az első félidőben betalált, majd a második félidőben öt perc alatt mesterhármast szerzett, tehát összesen négyszer volt eredményes. A Ferencváros végeredményben 5-1-re győzte le az MTK-t.

 

Liverpool – A Premier League vasárnapi rangadóján, amelyen az Arsenal hazai pályán 3-1-re legyőzte a listavezető Liverpoolt, és amelyet a kiújult combsérülése miatt kihagyott, az Ágyúsok komikus góllal alakították 2-1-re az eredményt. Gabriel Martinelli kihasználta, hogy Alisson és nem értette meg egymást, és a hazaiak brazil támadója 15 méterről az üres kapuba guríthatta a labdát. Van Dijk magára vállalja a teljes felelősséget.

 

Harapós, hívatlan vendég ment be az argentin bajnoki labdarúgómeccsre: Az argentin labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a San Lorenzo–Unión Santa Fe mérkőzés 0-0-ra végződött, de azt nem mondhatjuk, hogy a szurkolók nem szórakoztak.


Levegőben az új magyar katonai szállítógép: Sikeresen végrehajtotta szűzfelszállását és első tesztrepülését a Magyarország részérére készülő katonai KC–390-es csütörtökön a brazíliai Gaviao Peixotóban.

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz államfő (jobbra) interjút ad Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek a moszkvai kormányzati negyedben, a Kremlben 2024. február 9-én (Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Gavriil Grigorov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.