Baleset történt az M0-snál és a Thököly úton is

Kedd reggeli forgalmi és közlekedési információk.

2024. 02. 06. 8:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4-es főúton, Kaba térségében kisteherautó személyautóval ütközött össze. A 193-as kilométernél félpályás korlátozás van érvényben –közölte az Útinform. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez riasztott püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az ablakmosó folyadékot szállító kisteherautó árokba hajtott.

Beszámoltak arról is, hogy füstölt egy személyautó motortere Nyírteleken, a Kastély utcában. A tulajdonos egy porral oltóval próbálta eloltani a tüzet, de sikertelenül. A helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral eloltották a tüzet, és hőkamerával átvizsgálták a járműt.

Baleset történt az 5-ös főúton, a fővárosi szakaszon, az Ócsai úton. A főutat teljes szélességben lezárták, így

az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé tartó oldalon, a 26-os jelű Dabas–Soroksár csomópontban sem fel-, sem lehajtani nem lehet.

Két személyautó ütközött össze a 611-es főúton, Vásárosdombó térségében. A 11-es kilométernél félpályán engedik a forgalmat.

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán a főváros felé, valamint az M0-s autóút irányába,
  • a 10-es főúton Solymártól,
  • a 11-es főúton Szentendrétől,
  • az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, illetve
  • a Csepel-sziget útjain a főváros felé.

Összeütközött két személyautó Budapest XIV. kerületében, a Thököly út és a Columbus utca kereszteződésénél. A műszaki mentés céljából kivonuló fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset akadályozza a közlekedést.

Karambolozott egy nyerges vontató és egy kisteherautó Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai úton, az M0-s autóút közelében. Az egyik járműből üzemanyag szivárgott, amit felitatnak a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók. A rajok megszüntették a szivárgást, és áramtalanították a járműveket. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol forgalmi akadályra kell számítani.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az 57-es főúton, Lánycsók közelében, a 6. kilométernél. A műszaki mentést végző mohácsi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Karambolozott két személygépkocsi Nagymaros határában, a Váci úton, azaz a 12-es főúton. A műszaki mentést végző váci hivatásos és nagymarosi önkéntes tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet. A mentők is kiérkeztek a balesethez, amely akadályozza forgalmat.

A személyautóval közlekedőknek díjkötelessé vált többek között

  • az M0-s,
  • M4-es,
  • M44-es autóút teljes hossza,
  • az M30-as autópályán Miskolc elkerülő szakasza,
  • az M31-es autópálya, valamint
  • az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti része.

A gyorsforgalmi utak közül már csak

  • az M9-es és M80-as autóút teljes hossza,
  • az M8-as autópálya végig, valamint
  • az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két kilométeres szakasza

maradt díjmentes.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.