Eldobott elektromos biciklit találtak a rendőrök, a jármű gazdája nyakig merült az iszapban

Az ötvenes éveiben járó férfinak már csak a feje látszódott ki a vízből.

2024. 02. 02. 16:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már csak a feje látszódott ki annak a középkorú férfinak, akit Cegléden húztak ki az iszapból az egyenruhások – adta hírül Facebook-oldalán a Pest vármegyei rendőrség.  

A ceglédi járőrök egy magányosan heverő elektromos rollerre lettek figyelmesek a Törteli úton. Rosszat sejtettek, ezért félreálltak és körbe néztek. Miközben az út menti, vizes, náddal sűrűn benőtt árkot kezdték kutatni, 

a járműtől körülbelül 50 méterre rábukkantak a tulajdonosra, pontosabban a vízből még kilátszó fejét és kezét vették észre. 

Az 56 éves férfi nem sokáig bírta volna már, lába beragadt az iszapba, meg sem tudott mozdulni. „Fázott, vacogott, kiabálni sem bírt, bár igazából nem is nagyon lett volna kinek, arrafelé ugyanis elég gyér a gyalogosforgalom” – fogalmaztak. A sebesült férfit a mentők kórházba szállították.

Borítókép: A ceglédi járőrök megmentik az iszapba ragadt férfit (Forrás: Facebook/Pest vármegyei rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.