Figyelem! Leáll ez a nagy magyar bank, a kártyás fizetéseket is érinti

Az előre tervezett üzemszünet a pénzintézet több szolgáltatását is érinti. Ezt a dátumot mindenképpen érdemes megjegyezni.

2024. 02. 20. 20:42
Budapest, 2022. december 11. OTP bankfiók az Europeum Bevásárlóközpont árkádsorán karácsonyi díszkivilágítással, a Blaha Lujza térnél. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az OTP Bank előre figyelmezteti ügyfeleit a márciusi leállásról. Március 16-án 23 órától március 17-én hajnali 4 óráig a bank jó néhány szolgáltatása nem lesz elérhető. 

 

Szünetelnek a bank alábbi szolgáltatásai

A szünet érinti az internet- és mobilbankolást, az OTPdirektet, az online termékigénylést – köztük a folyószámlát, a személyi kölcsönt, az áruhitelt és az értékpapírszámlát –, de átmenetileg nem működik majd az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker, valamint a vámpénztári alkalmazás sem – olvasható az OTP Bank oldalán található felhívásban.

Fontos tudnivaló, hogy a fent jelzett időintervallumban az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, illetve az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos szolgáltatása is szünetel.

Borítókép: illusztráció – OTP-bankfiók az Europeum Bevásárlóközpont árkádsorán. (Fotó:MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.