Kiderült, ki lesz a Fidesz–KDNP veszprémi polgármesterjelöltje

Szeretnék elérni, hogy 2030-ra Veszprém a saját kategóriájában Európa húsz legélhetőbb városa között legyen.

Forrás: MTI2024. 02. 28. 17:48
Veszprém, 2023. május 26. A drónnal készült felvételen a veszprémi tûztorony (b) és a városháza 2023. május 25-én. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A várost 2010 óta vezető Porga Gyulát jelöli polgármesternek a Fidesz és a KDNP Veszprémben az önkormányzati választásokon – közölte a Fidesz városi szervezete szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy

Porga Gyula 2006 és 2010 között alpolgármesterként, 2010 óta polgármesterként dolgozik Veszprémben, számos sikeres program – köztük a Veszprém–Balaton 2023 Európa kulturális fővárosa program – fűződik nevéhez.

Idézték Porga Gyulát, aki úgy fogalmazott: az elmúlt csaknem másfél évtizedet ciklusról ciklusra végigkísérte a stratégia, amelynek megvalósításával szeretnék elérni, hogy 2030-ra Veszprém a saját kategóriájában Európa húsz legélhetőbb városa között legyen.

Hozzátette: ezért további infrastrukturális fejlesztésekre, valamint a veszprémi szolgáltatások és a helyi közösségek megerősítésére van szükség, amihez a veszprémiek támogatását kéri.

Borítókép: A drónnal készült felvételen a veszprémi tűztorony (b) és a városháza 2023. május 25-én (Fotó:MTI/Vasvári Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.