Lángba borult egy ház Sóskúton, a tűzoltók már csak egy összeégett holttestet találtak

Az ingatlan területén nagy mennyiségű szemét volt felhalmozva, ami jelentősen megnehezítette a tűzoltók munkáját.

Forrás: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság2024. 02. 14. 9:58
null
Budapest, 2020. november 1. Tûzoltók a fõváros XVI. kerületében a Rákosi úton, ahol kigyulladt és kiégett egy lapszabászat 2020. november 1-jén. A fõvárosi hivatásos tûzoltók nagy erõkkel, hat vízsugárral oltották a tüzet, amelynek továbbterjedését sikerült megakadályozni. Személyi sérülésrõl egyelõre nem érkezett információ. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragikus tűzeset történet Sóskúton, egy százötven négyzetméteres családi ház kapott lángra szerda hajnalban – adta hírül sajtóközleményében az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

A tűzoltók két járművel vonultak a helyszínre, a romos épület több szobája és a tetőszerkezete is égett. Az érdi tűzoltók először megakadályozták a hetvenöt négyzetméteren égő lángok továbbterjedését, viszont megnehezítette a dolgukat a házban és annak környezetében felhalmozott rengeteg lom. 

Miután eloltották több oldalról eloltották a tüzet, az épületben egy összeégett holttestet találtak. 

A tűz keletkezési körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni. Az épületben és környékén felhalmozott hulladék nemcsak a tűz keletkezésének veszélyét növeli, hanem a menekülés lehetőségét is rontja. Az otthonunk tisztán tartása tűzvédelmi szempontból is fontos – hívta fel a figyelmet Mukics Dániel tűzoltó alezredes

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.