Nem megy el Tóth Gabi a ma esti tüntetésre

Nem vállal közösséget azokkal, akik évek óta a lejáratásán dolgoznak – mondta a híresség.

Forrás: Metropol2024. 02. 16. 9:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek” – számolt be a Metropol Tóth Gabi énekesnek az Instagram-oldalán közölt döntéséről azzal kapcsolatban, hogy meghívták a ma esti influenszerdemonstrációra. A híresség megköszönte a meghívást és kijelentette: egy olyan tüntetésen nem vesz részt, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásán dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra.

Nem Tóth Gabi az egyetlen híresség, aki nem hajlandó részt venni a megmozduláson. Mint arról a Magyar Nemzet írt, a pénteki baloldali demonstráció szervezői közzétettek egy listát a tüntetést támogató hírességekről, ahol feltűnt Széki Attila Curtis neve is. Bár a rapper a lista második helyén szerepelt, a zenész cáfolta, hogy a nevét adta volna a rendezvényhez. Szerinte mindennek a gyermekek védelméről, és nem önös politikai érdekről kell szólnia.

Borítókép: Pottyondy Edina (Forrás: YouTube/képernyőkép)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.