Rambó néni fejsérülést szenvedett, de még a mentők szava is elakadt, amikor meglátták, miket tart a táskájában

Az álluk is leesett.

Forrás: Országos Mentőszolgálat2024. 02. 02. 17:25
Old,Lady,In,Kimono,Running,On,Beach
2140127887 Fotó: Caftor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hirtelen fékezés miatt szenvedett fejsérülést az egyik fővárosi buszon az a 90 év körüli nő, akit agyrázkódás gyanúja miatt szállítottak kórházba az Országos Mentőszolgálat kollégái még a hét elején – adták hírül a közösségi oldalukon.

Hozzáfűzték, a sérülés ellenére is mosolygós, nagyjából 50 kilós asszonynak végül az értékleltár elkészítésénél sikerült meglepnie az életmentőket.

Ekkor ugyanis nem csak egy gázspray, de egy nagy kés is előkerült a ridiküljéből. Beszámolt róla, hogy attól félt, hogy egyszer megtámadják és azt gondolta, hogy ezekkel az eszközökkel meg tudja védeni magát. Az is kiderült, hogy a történet hősnője hosszas válogatás után, az internetről szerezte be az önvédelmi felszerelést, amit bevallása szerint nem félne használni sem.

Megjegyezte, reméli, erre sohasem kerül majd sor.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.