Rejtélyes roncsot találtak Győr közelében + videó

Az autó több hete szenvedhetett balesetet.

2024. 02. 21. 8:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mad Max-filmekbe illő autóroncs áll az árokban Győrság és Töltéstava között, a jármű több hete szenvedhetett balesetet. Az ütközés okozta károkon felül jól láthatóan fosztogatók is megbontották a sorsára hagyott Volkswagent, ami mozdítható volt, elvitték a roncsból – írja a Kisalföld.

A lapnak nincs további információja a roncs eredetéről.

A magyar utakon jellemzően a déli határszakasz közelében, de Hegyeshalom térségében is megnőtt az utak mellett hátrahagyott autók száma, elsősorban az embercsempészet miatt.

Amint a Magyar Nemzet megírta, kormányrendelet született arról, hogy az állam eltakarítja a déli határnál hagyott több száz gépkocsironcsot. Az elszállított járművekről Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár is megosztott egy videót. A közölt felvétel alapján sok a szemét, eldobált flakon, táska, hálózsák, gazdátlan gépkocsironcs a déli határnál.

Borítókép: A sorsára hagyott vörös Volkswagen (Fotó: Kisalföld)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.