Sávelhúzás miatt várható ma torlódás az M0-s autópályán

Az Ipoly áradása miatt utakat zártak le Nógrád vármegyében.

2024. 02. 15. 6:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri-híd felé vezető oldalon ma egy új forgalomterelést építettek ki. Az 59-es kilométernél egy másfél kilométeres szakaszon sávelhúzással, a külső és a leálló sávra terelik a járműveket – írja az Útinform. A portál tájékoztatása szerint az az Ipoly áradása miatt a Nógrád vármegyei Őrhalomnál, a határhídhoz vezető utat, illetve Drégelypalánk és az országhatár közötti utakat lezárták. 

Kerülni Balassagyarmat vagy Hont felé lehetséges. 

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt lezárták a Sajókaza és a 26-os főút közötti utat, a Tiszacsege és Ároktő közötti utat, valamint a Kesznyéten és a Sajóörös közötti utat. Csongrád-Csanád vármegyében, a Tisza magas vízállása miatt a Csépa és Csongrád közötti összekötőutat mindkét irányból lezárták. 

A folyón lévő pontonhíd sem üzemel, kerülni a 451-es főúti Tisza híd felé lehet.

A személyautóval közlekedőknek díjkötelessé vált többek között, az M0-s, M4-es, M44-es autóút teljes hossza, az M30-as autópályán Miskolc elkerülő  szakasza, az M31-es autópálya, valamint az M76-os autóút Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti része. A gyorsforgalmi utak közül már csak az M9-es és M80-as autóút teljes hossza, az M8-as autópálya végig, valamint az M60-as autópálya a Pécs-Nyugat csomópont és a végcsomópont közötti két kilométeres szakasza maradt díjmentes.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.