Százzal száguldott a borsodi vagány, közben még tányérból eszegetni is volt bátorsága + videó

A rendőrök természetesen nem igazán voltak elragadtatva.

Forrás: Origo2024. 02. 01. 18:06
Flashing,Blue,Lights,On,A,Police,Car,On,Duty,,Part, rendőrség, villogó, autó, illusztráció
2205590955 Fotó: Maren Winter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik közösségi oldal bejegyzéséből értesültek arról a rendőrök, hogy még január elején egy férfi elég komoly szabálytalanságot követett el, miközben Göncruszka és Vilmány között autót vezetett. 

Történt ugyanis, hogy a sofőr, miközben a kezében tartott tányérból evett menet közben, a kormányzást átengedte a jobb első ülésen utazó ismerősének. A történethez az is hozzátartozik, hogy a férfi az útszakaszon megengedett 90 helyett nagyjából óránkénti 100 kilométeres sebességgel haladt.

A rendőrök azonosították a gagybátori sofőrt, aki a szabálysértések elkövetését elismerte. A férfit pénzbírsággal sújtották és két hónapra eltiltották a vezetéstől – írja az Origó.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.